Modulu honetan Jatetxeetan janari- eta edari-zerbitzu mota guztiak garatu eta muntatzen dira, bai eta bezeroaren aurrean jatekoak prestatu ere, dagozkion teknikak autonomiaz ezarriz, hau da, bezeroa jaso eta arreta emanez, beharrezkoa bada ingelesez kalitatea eta helburu ekonomikoak lortze aldera. Hori guztiori elikagaiak maneiatzeko segurtasun- eta higiene-arau eta praktikak errespetatuz burutzen da.




MF0711_2 SEGURTASUNA ETA HIGIENEA ETA GIROAREN BABESA OSTALARITZAN


60 O.

MF1048_2 ARDOA ZERBITZATZEA


90 O.

MF1051_2 INGELES PROFESIONALA JATETXE ZERBITZUETARAKO 


90 O.

MF1052_2 ZERBITZUA JATETXEAN

130 O.

  • UF 0258 Hornidura sistemak eta mise place jatetxean

40

  • UF 0259 Bezeroarentzako zerbitzua eta arreta jatetxean

50

  • UF 0260 Jardueraren fakturazioa eta ixtea jatetxean

40


MF1053_2 PLATERAK EGIN ETA AZKEN UKITUA EMATEA BEZEROAREN AURREAN


50 O.


MF1054_2 ZERBITZU BEREZIAK JATETXEETAN


80 O.


MP 0061 PRAKTIKA PROFESIONAL EZ LABORALAK JATETXE ZERBITZUETAN


80 O.



PROFESIONALTASUN ZIURTAGIRIAREN IRAUPENA

580 O.


Lan irtenbideak


  • Zerbitzaria, orokorrean.
  • Jangelako zerbitzaria.
  • Jatetxe edo aretoko sektoreko burua.

         


Get Adobe Flash player