Modulu honetan elikagai mota guztiak aurretiaz elaboratu, prestatu eta kontserbatzeko prozesuak landu ez ezik, eskaintza gastronomikoak definitu ere egiten dira, erabilitako teknikak autonomiaz ezarriz, kalitatea eta helburu ekonomikoak lortzeko. Hori guztiori elikagaiak maneiatzeko segurtasun- eta higiene-arau eta praktikak errespetatuz burutzen da.





MF0711_2 SEGURTASUNA ETA HIGIENEA ETA GIROAREN BABESA OSTALARITZAN

60 O.


MF0259_2  ESKAINTZA GASTRONOMIKO ERRAZAK ETA HORNIDURA SISTEMAK

70 O.


MF0260_2 ELIKAGAIEN AURRETIAZKO ELABORAZIO ETA KONTSERBAZIOA 

190 O.

  • UF 0063 Landare eta perretxikoen aurretiazko elaborazioa eta kontserbazioa

60

  • UF 0064 Arrain, oskoldun eta moluskuen aurretiazko elaborazioa eta kontserbazioa

60

  • UF 065 Haragi, hegazti eta ehizaren aurretiazko elaborazioa eta kontserbazioa

70


MF0261_2 SUKALDARITZA TEKNIKAK


240 O.

  • UF 066 Oinarrizko elaborazioak eta barazki, lekale lehor, pasta, arroza eta arrautzen oinarrizko errezetak.


70

  • UF 0067 Oinarrizko elaborazioa eta arrain, oskoladun eta moluskuekin oinarrizko errezetak sukaldatzea.

60

  • UF 0068 Oinarrizko elaborazioa eta haragi, hegazti eta ehizarekin oinarrizko errezetak sukaldatzea.

70

  • UF 0069 Oinarrizko gozogintza eta oinarrizko postren elaborazioa.

40


MF0262_2 SUKALDARITZA PRODUKTUAK


170 O.

  • UF 0070 Sormenezko edo autore-sukaldaritza.

30

  • UF 0071 Sukaldaritza espainiarra eta nazioartekoa.

80

  • UF 0072 Plateren apainketa eta erakusketa.

30


MA0017 PRAKTIKA PROFESIONAL EZ LABORALAK SUKALDEAN


80 O.



PROFESIONALTASUN ZIURTAGIRIAREN IRAUPENA

810 O.


Lan irtenbideak


  • Sukaldaria.
  • Sukaldari laguntzailea.


Get Adobe Flash player